Tornar

Palau és dissabte.

Mercats setmanals i puntuals a les poblacions properes.

El Mercat de Pagès acosta els productes al consumidor sense passar per intermediaris. Els productors són els qui venen directament els productes a les parades. És un espai de trobada entre els pagesos locals i comarcals i els consumidors.

Dilluns:

Mercat setmanal a Cardedeu.

Entre els gairebé 100 llocs de venda hi trobareu fruita, verdura, roba per dona, nen i home, bijuteria, sabates… i multitud de coses més.

Dimarts:

Mercat setmanal a Hostalric.

Podeu trobar productes alimentaris, embotits ibèrics, fruits secs i caramels, pastes de rebosteria, llegums, espècies…; també roba, llenceria, utensilis de cuina i de la llar, bosses, moneders i altres complements.

Dimecres:

Mercat setmanal a Sant Celoni.

Ocupa la quasi totalitat dels carrers del centre comercial urbà del municipi. La seva oferta abasta alimentació, equipament de la persona i equipament de la llar.

Mercat setmanal a Canet de Mar.

Ofereix diversitat de productes, des de roba de la llar, roba d’home i de dona, roba infantil, calçat, parament de la llar, confecció de talles grans, articles de cosmètica i perfumeria, articles per animals de companyia, gorres i cistells, bijuteria, herbes, caramels i espècies, fruita i verdura, productes ecològics d’horta, bacallà, olives i embotit, pollastre a l’ast, entre altres.

Dijous:

Mercat Setmanal a Granollers.

La roba és el producte més representat, seguit de l’alimentació, els complements personals, i el parament de la llar. De forma testimonial es mantenen algunes parades d’aus, l’anomenat rengle, que rememora un passat agrícola i ramader.

Mercat del Bolet: Rovelló, pinetell i llenega negra a Granollers.

Aquest mercat es realitza a la tardor.

Divendres:

Mercat setmanal a Llinars del Vallès

Dissabte:  

Mercat de setmanal a Santa Maria de Palautodera, a Sant Pere de Vilamajor, a Riells i Viabrea, i, al Pla d’en Boet a Mataró.
Mercat de Pagès a Cardedeu i a Canet de Mar.
Mercat de Productes de Proximitat a Les Franqueses del Vallès.

Un mercat on els consumidors poden trobar tot allò que necessiten per omplir el rebost amb la garantia que s’ha collit o elaborat molt a prop de casa.

Mercat Ambulant de Productes de Proximitat a Granollers.

Trobareu verdures i fruita de proximitat i ecològica, embotits, olis, conserves, formatges, cervesa artesana o plantes.

Diumenge: 

Mercat dels diumenges a Sant Antoni de Vilamajor.

La seva oferta abasta alimentació, equipament de la persona i equipament de la llar.

Mercat setmanal a Lliçà d’Amunt.

Roba de tota mena, calçats, fruita i verdures, embotits i pesca salada, caramels, herboristeria, pastes i rebosteria, marroquineria, complements, ferreteria,…

Mercat setmanal a Arbúcies i Breda.